Vedete din Romania

#selly #oana roman #conflict

Oana Roman, in conflict cu Selly. „Parvenitii sunt cel mai mare cancer al acestei tari!”

Oana Roman a avut o reactie dura la adresa lui Selly, cunoscutul creator de continut. Fiica lui Petre Roman sustine ca figura idolizata de multi adolescenti din Romania nu are temeiul sa abordeze teme educationale in discursurile sale publice.

 

Selly, cunoscut in realitate ca Andrei Selaru, este un vlogger renumit din Craiova si la varsta de 22 de ani este idolul adolescentilor in toata tara. Canalul sau de YouTube are peste 3,27 de milioane de abonati, iar contul de Instagram il urmaresc 1,8 milioane de persoane. Acest continut creator a discutat in repetate randuri despre educatie si si-a exprimat punctul de vedere in diverse contexte.

Se pare ca Oana Roman sustine ca Selly nu are legitimitatea de a sustine discursuri publice pe tema educatiei, argumentand ca acesta nu poseda cunostintele necesare pentru a aborda subiectul. Vedeta si-a manifestat opinia cu privire la tanarul creator de continut prin intermediul platformelor de socializare.

„Si apropo de asta, pe mine baietasul asta (n.r. – Selly) ma scoate din minti efectiv, pentru ca de fiecare data cand exista un subiect, o dezbatere publica, se trezeste el sa-si dea cu parerea. In aceasta situatie isi da el cu parerea despre educatie, acest baiat care a recunoscut singur ca nu a citit niciun fel de literatura in viata lui, ca n-a facut prea multa scoala si ca este foarte cumpatat cheltuind 20.000 de euro pe luna.

Asta e ceea ce transmite acest baietas, dupa, are tupeul sa dea lectii despre educatie. Educatia nu este un lucru care tine doar de casa si de scoala. Aristotel (nu cred ca el stie cine este Aristotel) spunea ca educatia tine de responsabilitatea publica si nu doar privata. Da, educatia este un set de valori care vine din partea adultilor catre tineri, dar este si responsabilitatea publica a societatii. Degeaba esti educat cum trebuie acasa si la scoala, daca traiesti intr-o societate absolut distrusa, cum este cea in care traim acum”, a declarat Oana Roman pe Instagram, potrivit Click!

Afirmatiile facute de Oana Roman au ajuns si la urechile lui Selly, care pare sa fi reactionat prin trimiterea unor mesaje vocale destinate sa ii raspunda la acuzatiile pe care aceasta le-a formulat pe retelele de socializare.

„Aseara am primit niste mesaje vocale de la baiatul puber, nu s-a obosit sa scrie, probabil ca e foarte greu sa scrii mai multe fraze. Am ascultat doar doua din ele, restul nu le-am mai ascultat. Ma certa foarte tare pentru faptul ca l-am acuzat ca nu citeste si mi-a zis: «Eu am citit la viata mea». Mi-am adus aminte de un interviu in care singur a recunoscut ca a citit doar vreo 15 carti, pentru ca nu a avut timp. Mi-a raspuns: «Da, dar am citit 15 carti serioase, nu porcarii». Nu, tati, nici Bacul nu-l iei cum trebuie daca ai citit doar 15 carti.

Mi-a explicat apoi ca a luat Bacul cu o nota foarte mare. De acord. Ideea este ca daca ai citit doar 15 carti si ai luat Bacul la romana cu nota mare, inseamna ca doar ai invatat pe dinafara niste comentarii, astea nu aduc niciun fel de aport intelectual, dragul meu. Din pacate, in Romania, sistemul de invatamant nu invata copiii ca o cultura generala serioasa si o pregatire serioasa pentru viata inseamna foarte mult citit, chiar daca tu faci bani foarte multi, asta nu inseamna ca esti un om cult, ca esti un om cu o pregatire intelectuala si atunci nu este ok sa-ti dai cu parerea despre chestia asta, nu ai cum sa dai lectii publice despre educatie, nu asa functioneaza treaba.

Mi-ai spus ca nu exista modele in societate, tu crezi ca nu exista modele in societate pentru ca tu nu te invarti printre ele, nu le urmaresti si nu le vezi, dar asta nu inseamna ca ele nu exista”, a declarat Oana Roman pe social media.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare