Vedete din Romania

#jacuzzi #oana roman #imagini

Oana Roman, aparitie socanta! S-a lasat filmata goala in jacuzzi: Imaginile au ajuns pe internet

Tarata intr-un scandal monstru in ultimele saptamani, dupa ce s-a luat de Selly si ea a fost, la randul ei, atacata de Vica Blochina, Oana Roman pare ca face ce face si este mereu in centrul atentiei.

Cand lucrurile pareau ca s-au linistit si scandalul nu mai era in prim plan, iata ca Oana Roman a aparut din nou in paginile tabloidelor. Insa acum nu din cauza ca s-ar fi certat cu cineva, ci datorita unei postari pe care a facut-o in mediul online.

Potrivit celor de la Cancan, Oana Roman a renuntat la inhibii, si-a dat hainele jos, a ramas goala complet si a intrat intr-un jacuzzi. Iar toate acestea s-au intamplat in timp ce era filmata!

Imaginile au fost postate chiar de catre Oana Roman in mediul online, insa dupa ce s-au viralizat si au ajuns la tabloide, acestea au disparut.

In clipul cu pricina, despre care vorbesc cei de la Cancan, Oana Roman apare goala si chiar bea sampanie, semn ca se simte foarte bine in pielea ei.

Sursa citata mai noteaza ca Oana Roman a slabit in ultimii ani, dupa ce si-a creat propria ei dieta.

„Eu mananc orice, dar foarte, foarte putin. Mi s-a reglat metabolismul astfel incat am doar o masa consistenta pe zi, dupa-amiaza. Ma si infometez putin. Iau mesele la 14 ore distanta. Seara mananc foarte putin, o salata, fructe. Nu mananc dimineata, nu am putut sa o fac niciodata, beau doar o cafea. Prima masa o mananc la ora 13”, spunea Oana Roman in urma cu aproximativ trei ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare