Vedete din Romania

#monica tatoiu #irinel columbeanu #atac

Monica Tatoiu, atac dur la Irinel Columbeanu: „Stim de unde au venit banii”

In ultimele saptamani, prima pagina a tabloidelor a fost tinuta de Irinel Columbeanu, al caruit nume este din nou in centrul atentiei, dupa ce fostul milionar si-a pierdut toata averea.

Dupa ce a ajuns falit, Irinel Columbeanu s-a vazut nevoit sa mearga intr-un azil de batrani, deoarece nu mai avea bani nici sa-si plateasca utilitatile si intretinerea. Astfel, tot ce a avut s-a dus pe apa sambetei.

Serghei Mizil a incercat sa-l ajute pe Irinel Columbeanu si a facut un podcast live in care i-a rugat pe fani sa doneze bani pentru fostul milionar, doar ca acest lucru nu a fost vazut deloc cu ochi buni de Monica Tatoiu.

Femeia de afaceri, care are o avere cosistenta, a lansat un atac dur nu doar la Irinel Columbeanu, care a ramas fara bani, ci si la Dorian Popa, care a fost prins drogat la volan.

„Energia e consumata gresit de cei care se preocupa de Irinel Columbeanu sau Dorian Popa. Nu e relevant subiectul Columbeanu. Daca asta e dezbaterea pe plan romanesc, ajungem la sapa de lemn. Din pacate, asa e populatia, nu are educatie financiara suficienta, nu are educatia trairii pe maine. Ce zice romanul? Lasa, maica, ma urc eu beat la volan, ce se poate intampla? Asa se ajunge la sapa. Care om de afaceri? Stim de unde au venit banii. Banii nu i-a tinut Columbeanu, au fost si pe afara, in strainatate, intelegi ce spun?”, a spus Monica Tatoiu pentru Fanatik.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului