Vedete din Romania

#andre birleanu #arestat #acuzatii #viol

Model roman, acuzat ca a batut si violat o tanara. Andre Birleanu a fost arestat

 

Andrei Birleanu, un cunoscut model roman, a fost retinut in Bucuresti dupa ce a fost acuzat de sechestrare, agresiune si viol asupra unei tinere.

 

 

Sub numele sau real, Vivien Adrian Birleanu, el a fost arestat ieri de catre Judecatoria Sectorului 5 din Bucuresti, care a emis un mandat de arest preventiv pentru o perioada de 30 de zile. Birleanu este acuzat de privare de libertate si viol.

Conform informatiilor provenite din ancheta, in noaptea de 27 septembrie, Birleanu se afla in compania unei femei, iar cand au ajuns in fata locuintei sale, el i-a solicitat sa intre, dar a fost respins. Ulterior, a folosit violenta pentru a o forta sa intre in locuinta, unde a continuat sa o agreseze fizic si, in cele din urma, a violat-o. Victima a reusit sa scape a doua zi si a mers direct la politie pentru a depune o plangere impotriva lui Andrei Birleanu. La Medicina Legala, aceasta a obtinut un certificat medico-legal care a constatat ca ranile suferite necesita ingrijiri medicale timp de 4-5 zile.

Pe baza plangerii victimei si a certificatului medico-legal, Andrei Birleanu a fost retinut si prezentat instantei cu cererea de arestare, care a fost aprobata de catre judecatori. Nu este pentru prima data cand Birleanu este implicat intr-un astfel de incident. Anul trecut, el a fost implicat in mai multe conflicte cu fosta sa iubita, um alt model de talie internationala din Republica Moldova, care a obtinut un ordin de protectie impotriva lui.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare