Vedete din Romania

#Mioara Roman RA-APPS #vila Mioara Roman #Moara Roman #vedete intern #showbiz

Mioara Roman: “Am pierdut tot ce au muncit trei generatii"

Mama Oanei Roman, Mioara Roman, trece prin clipe grele! Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti nu i-au dat castig de cauza in procesul in care cerea sa fie scutita de la plata celor peste 370.000 de euro, chirie si penalitati pentru locuinta de protocol din cartierul Primaverii pe care ar fi trebuit s-o paraseasca acum 20 de ani si in care va locui de acum inainte fostul presedinte Traian Basescu.

Mioara Roman a dezvaluit ca nu mai are niciun fel de bunuri, nici masina, nici bijuterii si traieste dintr-o pensie de 1900 lei. Dupa ce a pierdut procesul cu Regia protocolului de stat, legat de chiria vilei din Primaverii, obligata fiind sa plateasca aproximativ 400.000 de euro, Mioara Roman a vorbit despre drama prin care trece.

”Nu stiu ce o sa fie, o sa ma judec, o sa ajung la CEDO pentru ca problema e ca nu poti sa ceri o chirie exorbitanta pe ceva care e ridicol. Pai sa opreasca din pensie ca familia Roman nu are niciun fel de avare, deşi am pierdut tot ce au muncit trei generatii...Nu mai am nici bijuterii. Nu au ce sa imi ia, nu mai am nici masina, niciun fel de bunuri. Sa imi ia din pensie! Acum am 19 milioane", a  spus Mioara Roman la Antena Stars.

Sursa foto: unica.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului