Vedete din Romania

#antena 1 #asistenta #marina dina #mihai morar

Marina Dina, redevine asistenta lui Morar din toamna?

Va reveni desi doar ce si-a dat demisia. Marina Dina ar putea redeveni asistenta lui Morar din aceasta toamna. Pana atunci insa, frumoasa blonda se va ocupa de problemele pe care le are cu glanda tiroida .

Marina Dina a facut parte din echipa emisiunii “Rai da' buni” de pe Antena 2 de mai bine de doi ani.  Joia trecuta insa, aceasta a demisionat pretextand ca are probleme grave cu sanatatea pe care trebuie sa si le rezolve. Pentru asistenta, despartirea a fost una  dureroasa, cu plansete in direct, mai bine de 10 minunte.

"Dupa ce am sa fiu sanatoasa, vreau sa ma intorc in televiziune. Cine stie, poate ma primesti inapoi", i-a spus Marina cu ochii inlacrimati lui Morar, citata de Click.

Acum lacrimile nu-si mai au rostul si asta pentru ca, foarte curand Marina chiar va reveni langa Morar. Surse din interior au precizat pentru publicatia Click ca blonda isi va relua functia de asistenta a simpaticului moderator din octombrie. Pana atunci insa trebuie sa-si rezolve problemele de sanatate.

In acest sens, saptamana aceasta, Marina a plecat in strainatate  pentru a a face o operatie complexa de eliminare a unor noduli aflati pe glanda tiroida.

Cat despre Adelina Pestritu (ex-Varciu), cealalta asistenta a lui Morar, sefii Antena 2 nu au hotarat inca nimic. Tot ce se stie este ca bruneta a semnat un contract cu trstul Intact doar pana la finalul acestui sezon, ce-i drept cu posibilitatea de prelungire pentru cel ce urmeaza sa inceapa din luna octombrie.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare