Vedete din Romania

# sicicoane # fiica florin salam #btty #florin salam

"Ma doare tot corpul, e o tortura"! Ce a patit Betty, fiica lui Florin Salam, dupa ce si-a pus silicoane

Pe numele ei de scena Betty Blue, dar stiuta de publicul larg si drept Betty, fiica lui Florin Salam, tanara a reusit sa se faca remarcata datorita melodiile pe care le canta si a aparitiilor ei din presa, nu doar pentru simplul fapt ca ar fi „fata lui tata”.

 

Dupa ce a nascut, artista a dezvaluit ca s-a gandit serios la o schimbare pe care sa o faca si care are legatura cu aspectul ei fizic: daca sa isi puna sau nu silicoane!

„Sunt foarte bucuroasa ca mi-am implinit, in sfarsit, aceasta dorinta. Am stat multa vreme sa ma gandesc daca doresc sa-mi fac aceasta interventie, insa a fost o necesitate, nu un moft. Dar bineinteles ca schimba si fizicul in mai bine. Cand esti mama, corpul ti se modifica, iar eu, fiind o mama tanara, aleg sa am grija de mine si sa arat intotdeauna cum imi place, ca sa ma pot simti femeie. Am ales un doctor bun si sunt tare multumita”, spunea Betty Blue atunci cand a decis sa se opereze.

Acum, dupa interventie, fiica lui Florin Salam a postat pe internet un nou mesaj, prin care anunta ca o doare corpul si ca totul i se pare o tortura: „Ma doare tot corpul, deoarece eu sunt obisnuita sa dorm pe burta sau intr-o parte, iar acum nu am voie sa folosesc aceste pozitii, este o tortura. Prefer sa respect toate sfaturile medicului, decat sa fac ceva de capul meu, ca apoi sa patesc ceva. Nu este o interventie usor de suportat. Baba sufera la frumusete”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare