Vedete din Romania

#voce Loredana Groza #loredana groza

Loredana Groza, totul despre cum isi ingrijeste vocea. Ce face marea artista

 

Loredana Groza este cunoscuta pentru talentul cu care a fost inzestrata, astfel că are una dintre cele mai bune voci din industria muzicala romaneasca. Cu toate acestea, vedeta are grija sa isi pastreze vocea, astfel ca a impus anumite limite pentru a se asigura ca o sa faca performanta in fiecare concert sustinut.

Loredana Groza a marturisit ca isi trateaza vocea cu mult respect, mai ales pentru ca are parte de multe concerte, iar, uneori, nu are timp nici macar sa doarma. Pentru a da tot ce este mai bun pentru fanii sai, artista a renuntat sa mai vorbeasca cu orele la telefon in timpul liber.

“Pentru mine, vocea este o fiinta in sine si trebuie sa o tratez cu cel mai mare respect, pentru ca, altfel, ea te tradeaza. Este ca o femeie superba, care poate oricand sa plece si sa iti inchida usa in nas. Trebuie sa am mare grija, mai ales pentru ca concertele mele sunt foarte multe, cant o ora jumatate, doua ore, uneori am patru concerte pe zi, plus deplasari, aer conditionat, efort fizic. Nu am foarte mult timp sa ma recuperez, sunt ca un sportiv de performanta care in fiecare zi trebuie sa concureze pentru olimpiada, pentru ca, pentru mine orice concert este important, chit ca este la Urlatii din Deal sau la New York, in Manhattan. Am aceeasi implicare si daruire pentru fiecare. In perioada foarte scurta in care nu am timp nici sa dorm uneori, incerc sa imi menajez vocea nevorbind sau nepierzand timpul la telefon. Gossip things, nu. Am uitat de mult chestia asta, fara barfe, fara ore pierdute la telefon.”, a spus ea pentru Ego.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare