Vedete din Romania

#vacanta saint tropez #Lidia Buble #saint-tropez

Lidia Buble, intamplare socanta in vacanta din Saint-Tropez! Ce i-a facut o femeie

Plecata in vacanta alaturi de surorile ei, Lidia Buble a avut parte de o intamplare care a socat-o.

Celebra artista se afla pe Coasta de Azur, in Saint-Tropez, si a mers intr-o seara la restaurant, acolo unde a fost atacata de o alta femeie.

Potrivit celor spuse de Lidia Buble, in momentul in care artista s-a ridicat sa danseze, o femeie din spatele ei a incercat sa ii arunce in cap cu o franzela si a vrut sa o ude cu doua pahare de sampanie!

Iata mai jos ce a povestit Lidia Buble pe retelele de socializare:

„Sa vedeti ce am patit. Am iesit in oras si, stand la masa, la un moment dat m-am ridicat si eu ca orice om din restaurant care se mai misca stanga-dreapta. Deci sa vedeti la ce cote au ajuns gelozia si prostia. Sunt socata.

Cand imi trece o franzela pe langa cap... mai stau un pic, simt un jet pe picioare, dar cu viteza asa. Ca si cum ti-a dat cineva cu un lighean cu apa pe picioare. Mai stau un pic, al doilea val. O femeie, de gelozie ca m-am ridicat in toata splendoarea mea, sa ma misc, ca am stat prea mult jos...

Nu intelegeam ce se intampla, ca pe langa mine mai erau si alte femei care dansau. Cand colo, una, in spatele meu, ce mare satisfactie pe ea ca a dat cu franzela si cu doua pahare de sampanie. Era foarte fericita, insa ciuda mare a venit ca ea, de fapt, voia sa-mi dea in fata sau pe haine, dar nu m-a nimerit decat pe picioare si franzela a trecut asa cu viteza pe langa mine.

Eu am ramas socata. Tot restaurantul se uita la femeia aia, pentru ca nu intelegea reactia ei nimeni. Boala grea gelozia asta, ce sa faci. Oare mai mergem la plaja azi? Sa nu plecam batute de aici. Avem trening sa ne luam pe plaja?”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare