Vedete din Romania

#laurette #castiguri #franta #bani

Laurette a dezvaluit din ce castiga bani in Franta. Unde s-a angajat vedeta

Plecata de aproximativ doi ani din Romania, dupa ce a avut probleme cu un barbat care a sechestrat-o intr-o camera de hotel si a incercat sa o violeze, Laurette a decis sa ramana in Franta.

 

Mutata la Paris, mulatra, despre care in trecut s-a spus ca s-ar fi iubit cu Ion Tiriac, afirma ca se simte ca in vacanta in Franta, deoarece in orice zi are ceva nou de facut.

Mai mult decat atat, intr-un interviu pentru Antena Stars, Laurette a dezvaluit ca s-a angajat si nu se gandeste sa revina in Romania.

„Eu m-am obisnuit, sunt foarte bine, sunt foarte linistita. Mi-am facut prieteni noi. Ies ori de cate ori am timp in oras. Momentan lucrez la un centru de spa. Este mai mult o scoala de masaj si intretinere corporala. Este una dintre cele mai cunoscute scoli. Deja au trecut aproape doi ani de cand suntem in Paris.

Suntem tot timpul intr-o vacanta, ca sa zic asa, pentru ca orice ai face in Paris, in fiecare zi ai cate ceva nou de facut si te simti ca in vacanta. Fetitei mele ii place si nu ii place. Se obisnuieste. Acum, pe perioada verii, e la mama. E in vacanta”, a spus Laurette.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului