Vedete din Romania

#iubit larisa dragulescu #larisa dragulescu #dezvaluiri

Larisa Dragulescu, dezvaluiri despre noul ei iubit! Cei doi vor deveni parinti in cateva luni

Dupa ce a divortat de gimnastul Marian Dragulescu, Larisa Dragulescu parea ca nu mai are deloc noroc in dragoste, chiar daca a mai fost casatorita si credea ca si-a gasit marea dragoste.

Frumoasa vedeta nu a ramas insa alaturi de barbatul care ii devenise sot si care aparea in clipurile ei de pe OnlyFans. Insa Larisa Dragulescu a dezvaluit ca iubirea a aparut din nou pe strada ei, iar acum ea este insarcinata cu un alt barbat care i-a devenit partener in urma cu mai multe luni.

Intr-un interviu pentru Click, Larisa Dragulescu a afirmat ca actualul ei iubit nu vrea sa devina persoana publica si din aceasta cauza nu apare nicaieri alaturi de partenera lui. Mai mult decat atat, vedeta a dezvaluit ca simte ca acesta este barbatul alaturi de care va ramane toata viata.

„Iubitul meu a inceput sa preia toate sarcinile casei. A inceput deja sa isi ia rolul de familist in serios. Are grija de mine, nu imi lipseste limonada zilnic facuta de el, este super. S-a mutat cu mine la Resita, pentru a avea grija de mine, de casa si de copiii mei. Imi doresc acum sanatate pentru toti cei dragi, vreau ca el sa ramana alaturi de mine definitiv, sa ne crestem copilul impreuna si sa calatorim mult. Simt ca el este persoana pe care mi-am dorit-o sa imi fie alaturi pentru tot restul vietii”, a spus Larisa Dragulescu pentru sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului