Vedete din Romania

#eva maruta # david maruta #jean de la craiova #maruta #catalin maruta #andra

Jean de la Craiova reactioneaza dupa ce s-a spus ca David, fiul Andrei cu Maruta, seamana prea mult cu el: „Multa istorie”

De cativa ani de zile, lumea de pe internet face glume foarte des despre faptul ca David, fiul pe care il au Andra si Catalin Maruta, seamana foarte mult cu Jean de la Craiova.

Chiar daca pana acum niciuna dintre partile implicate nu a comentat pe marginea acestui subiect, iata ca, pana la urma, Jean de la Craiova a venit cu lamuriri.

„Terminati cu prostiile astea, cu Andra, cu copilul, cu astea. Terminati! Ca nu e... E prea mult, e mult, e multa istorie. e multa... Nu e bine! Adica nu e bine! Se supara si oamenii si e aiurea... Voi sa fiti in locul lor... Nu e nasol? N-am nicio treaba, n-am nicio... Asa e, oamenii seamna intre ei. Zapaceala. Ce treaba sa am eu?”, a zis manelistul pe internet.

 

@camatarutiktok #jeandelacraiova #camatarutiktok #andra #video #2024 ♬ sonido original - Camataru Tiktok

Reactia lui vine la doar cateva zile dupa ce si Catalin Maruta a rabufnit pe internet, deranjat ca glumele despre asemanarea dintre David si Jean de la Craiova nu mai inceteaza.

„Legat de fotografia care circula pe net... Pentru oamenii care scriu ca David seamana cu Jean de la Craiova... Pentru voi este o satisfactie, este o bucurie? Va ajuta pe voi treaba asta? Va face sa va simtiti mai bine?”, a spus Catalin Maruta.

 

@dragos.gabriel89 Răspunde lui @Mihai Priala #davidmaruta #jeandelacraiova #romania #foryou #foryoupage #romaniatiktok #viral #stiu_ca_nu_o_sa__ajunga_pe_foryou #5pasidebine #misiuneatiktok #fypシ゚viral #viralvideo #foryourpage #andramaruta ♬ Viata De Golan - Jean de la Craiova

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului