Vedete din Romania

#momente dificile # america expres # irina fodor #prezentatoare

Irina Fodor, despre cel mai greu moment de la America Express. Ce a speriat-o pe prezentatoare

 

America Express reprezinta o adevarata provocare atat pentru concurenti, cat si pentru echipa care se afla in spatele camerelor. Irina Fodor, prezentatoarea cunoscutului show, a vorbit despre cel mai greu moment prin care a trecut toata lumea in timpul filmarilor.

“Cred ca un moment care ne-a speriat pe toti de altfel a fost momentul in care una dintre echipele noastre impreuna cu echipa de concurenti a fost atacata. Pentru ei erau niste hoti oarecare, asa se practica acolo, se pare ca toti hotii au arma atunci cand iti cer telefonul si banii, dar pentru noi a fost un soc. In Columbia s-a intamplat asta. Mai aveam o singura zi ca sa trecem in Ecuador, eram chiar la granita si se pare ca acest orasel, lipit de granita cu Ecuadorul, ne-a rezervat aceasta surpriza. Noi nu am fost niciodata singuri. In aceasta cursa am avut echipa de securitate privata si echipa noastra purta arma, pentru ca se pare ca acesta este sistemul acolo. Au reactionat incredibil de repede si foarte bine pentru a gestiona toata situatia. O parte din cei care au amenintat echipa noastra au fost prinsi de politie ulterior si evident dusi in arest, iar a doua zi noi aveam cursa pentru ultima sansa, paza noastra s-a dublat si au venit in ajutor si autoritatile locale cu trupele speciale. Se pare ca i-am speriat pentru ca a doua zi nu am mai avut nicio problema, iar dupa aceea am trecut linistiti granita catre Ecuador.”, a spus Irina Fodor pentru Playtech Stiri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului