Vedete din Romania

#simona halep #dopaj #ion tiriac #reactie

Ion Tiriac, prima reactie dupa ce Simona Halep a fost testata pozitiv

Au trecut deja cateva zile bune de cand Simona Halep a fost suspendata provizoriu, dupa ce a fost testata pozitiv la un control antidoping efectuat la US Open.

 

Desi a trecut mai bine de o luna de cand a avut loc turneul din SUA, abia acum au venit rezultatele testarii antidoping, iar sportivei din tara noastra i-a iesit in sange o cantitate foarte mica de Roxadustat.

Din cate se pare, medicamentul ar fi folosit pentru a trata anemia, dar Agentia Mondiala Antidoping l-a trecut in categoria hormonilor, a factorilor de crestere si a substantelor asociate.

Dupa ce informatia a fost preluata de presa din intreaga lume, jurnalistii de la Observator au stat de vorba cu Ion Tiriac, pe care l-au intrebat ce parere are despre ce a patit Simona Halep.

„Cred ca Simona are o problema mare. S-ar putea sa fie o problema care sa ii schimbe viitorul. Cred ca trebuie sa fim alaturi de un om care trebuie sa-si dovedeasca nevinovatia. Nu mai are 20 de ani. Are o varsta foarte tanara, dar totusi in a doua jumatate a varstei pentru sport. Greu… Nu stiu cum a fost gasita vinovata, unde sunt probele. Foarte probabil, trebuie sa-si angajeze niste legalisti care sa sape cat se poate de adanc in aceasta problema”, a spus Ion Tiriac.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare