Vedete din Romania

#ioana tufaru #castiguri #bani #intretinere

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu munceste. Cum reuseste sa se intretina

Ioana Tufaru nu are un job stabil, insa recunoaste ca reuseste sa se intretina din alte venituri. Fiica Andei Calugareanu s-a luptat, de-a lungul timpului, cu diferite comentarii rautacioase, astfel ca a vrut sa dea cartile pe fata si sa explice ca are probleme de sanatate si nu are voie sa depuna mult efort. In plus, aceasta primeste bani din drepturile de autor ale mamei, dar si ale tatalui, Dan Tufaru. Mai mult, sotul aduce o suma de bani in casa, iar alocatia copilului reprezinta o alta sursa de venit.

„Stii cat am discutat eu despre treaba asta? Cred ca a fost cel mai discutat subiect. In primul rand, cei care ma acuza trebuie sa se gandeasca si la motive. Putina lume stie… Nu imi place sa dau detalii de mine, de organismul meu, de corpul meu. Sunt un om cu probleme de sanatate. Un om care nu poate depune foarte mare efort.

Am lucrat, dar nu am lucrat niciodata cu carte de munca, asta e un lucru foarte adevarat si mi-l asum. Tot eu n-am vrut, dar am lucrat. Da-mi voie sa te intreb un singur lucru. Daca tu-mi spui mie acum: ‚Ioana, hai la mine sa faci curatenie in casa si pentru treaba asta, eu te platesc’. Nu tot munca se numeste? E la negru, nu-i la negru, e colaborare, dar e tot munca”, a spus Ioana Tufaru in emisiunea In oglinda, moderata de Mihai Ghita, potrivit Cancan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare