Vedete din Romania

# gabriela prisacariu #dani otil #nunta #dezvaluiri

Gabriela Prisacariu, primele dezvaluiri dupa nunta cu Dani Otil: “Nu-mi vine sa cred!”

Gabriela Prisacariu si Dani Otil si-au organizat nunta intr-un decor de vis. Cei doi si-au unit destinele, asa ca fanii au fost cu ochii pe ei in ziua cea mare. Vedeta de la eveniment a fost chiar fiul lor superb, Tiago, care a primit rolul de cavaler de onoare. Superba blondina a facut primele dezvaluiri, explicand ca totul a fost de vis.

„Inca nu m-am dezmeticit, nu-mi vine sa cred ca a trecut nunta mea. A fost de vis, deci absolut super totul. Vreau sa-i multumesc lui Carmen Ionita ca mi-a indeplinit toate dorintele. Saraca, nu cred ca ma mai suporta, nu stiu daca stiti, dar eu sunt scorpion si la mine totul trebuie sa fie perfect, adica cu o saptamana inainte am schimbat mesele, va dati seama, ceva rau, dar totul a iesit absolut impecabil.

Locatia a fost de vis, am inteles ca mancarea a fost foarte buna. Nu am apucat sa mananc, din pacate, bine ca am facut degustare. Muzica, oamenii, invitatii, nu stiu... eu m-am simtit... am picioarele praf, cu rani, dar a fost grozav.”, a spus Gabriela Prisacariu in mediul online, citata de Wowbiz.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului