Vedete din Romania

#gabriela cristea #marcel toader

Gabriela Cristea, noi detalii despre mariajul cu Marcel Toader: „Am trait in casa cu un abuzator”

In urma cu aproximativ 10 ani, dupa un mariaj care a durat cinci ani, Gabriela Cristea si Marcel Toader divortau, iar vedeta afirma ca a fost abuzata nu doar o data de sotul ei.

 

Chiar daca timpul a trecut, iar Marcel Toader nu mai este printre noi, facand infarct in vara anului 2019, Gabriela Cristea si-a amintit in cadrul emisiunii pe care o modereaza la Antena Stars despre perioada dificila prin care a trecut cand era sotia acestuia.

„Eu am trait multa vreme in casa cu un barbat abuzator. Si nu vorbesc de abuz fizic. Cand a fost abuz fizic, am plecat si am divortat. Dar am trait in casa cu un barbat care, in fiecare zi aproape, ma trata asa cum te-a tratat pe tine Leo. Sunt multi ani de atunci. Aproape 10! In continuare am niste frustrari si niste angoase ca in momentul in care cineva doar incearca sa sugereze ceva din lucrurile pe care le spunea acel om… nu vrei sa stii cum reactionez”, a spus Gabriela Cristea in timp ce vorbea cu o concurenta din cadrul show-ului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului