Vedete din Romania

#dorian popa a cazut de pe scena #Dorian Popa #andra maruta

Dorian Popa a cazut de pe scena, chiar inainte sa intre Andra Maruta. Ce a dezvaluit despre intamplarea care l-a uimit

Dorian Popa si-a construit, de-a lungul anilor, o baza de fani uluitoare, pe care ii incanta cu numeroase spectacole. El nu se da in laturi de la nimic atunci cand vine vorba despre a aduce zambetul pe buzele admiratorilor sai. Totusi, o intamplare l-a uimit, mai ales pentru ca a cazut de pe scena.

Nu este un secret faptul ca Dorian Popa pune in scena spectacole uluitoare, urcandu-se pe o schela sau facand tot felul de miscari pe care unii le-ar considera periculoase. Totusi, acesta nu se teme, caci isi aminteste ca a cazut de pe scena, intr-un moment de neatentie, spunand ca totul se intampla cu voia lui Dumnezeu.

„O sa iti raspund cat se poate de sincer. Daca Dumnezeu vrea sa cazi, cazi de aici. Am cazut de pe scena la Bacau. Era scena la vreo 2 m si ceva inaltime. Nu o sa uit niciodata ca trebuia sa intre Andra pe scena, am fost instiintat inca de inainte: „Vezi, la ultima piesa sa le faci loc instrumentistilor Andrei ca sa isi puna band-ul”.

Scena era mai mititica. Si vorbind despre Andra, am calcat un pas in gol si m-am dus in spate. Daca e sa cazi, cazi de pe scena, nu de pe schela. Acum sunt destul de sigur pe mine ca nu am mai facut greseli pentru care Dumnezeu sa ma taxeze cu o cadere de pe schela. Pe vremea aia le meritam.”, a spus el pentru Playtech.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare