Vedete din Romania

#iubita dinu maxer #dinu maxer

Dinu Maxer nu se mai ascunde! A recunoscut ca are o noua iubita: „Nu ne asteptam sa apara imagini”

Abia divortat de Deea, Dinu Maxer a fost surprins de paparazzi de la Click in timp ce petrecea alaturi de o bruneta misterioasa, despre care sursa citata afirma ca este noua iubita a artistului.

Chiar daca initial nu a vorbit deloc despre noua lui relatie, apropiatii lui Dinu Maxer au afirmat ca bruneta este iubita lui. Iar acest lucru l-a facut pe artist sa ofere, pana la urma, si primele declaratii despre ce se intampla acum in viata lui.

„Ce inseamna prea devreme? Ultima data cand am imbratisat-o pe Deea a fost in martie. Devreme nu este, chiar consider ca am tinut coada suferintei mele. Ne cunoastem de foarte putin timp, ea nu este persoana publica si este normal sa-si doreasca discretie. Am fost la o prietena la o zi de nastere, nu ne asteptam sa apara imagini. Daca relatia va evolua in sensul bun, atunci isi va asuma expunerea publica.

Asta este stadiul. Momentul in care relatia va evolua intr-o zona de legaturi intense, sunt convins ca ne vom asuma amandoi sa o facem publica. O luam treptat, ca asa e cel mai firesc. Mai ales cum sunt eu, ca am iesit dintr-o relatie de 17 ani si jumatate si este mai greu”, a spus Dinu Maxer la Antena Stars.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului