Vedete din Romania

#dinu maxer #catalin maruta #scandal

Dinu Maxer continua scandalul cu Maruta: „Se agata de numele meu”

La finalul lunii mai, dupa cateva saptamani de cand anuntasera ca s-a despartit de Dinu Maxer, Deea Maxer a fost invitata in emisiunea lui Catalin Maruta de la PRO TV.

Asa cum era de asteptat, ea a primit mai multe intrebari legate de fostul ei sot si a fost nevoita sa raspunda.

„Nu mai era totul roz, nu ne puteam preface! Am un grad de toleranta foarte mare, am tras pentru casa, pentru familie, dar nu mai eram fericita. Nu vreau ca omul de langa mine sa fie violent verbal, irascibil... Dinu nu se iubea pe el. Nu am cum sa iubesc un om care nu are grija de el. Toate astea au dus la divort. Eu îl stiam de acasa, nu de la TV. E o mare diferenta intre cele doua variante”, a spus la acea vreme Deea Maxer.

Deranjat de cele spuse de fosta lui sotie, Dinu Maxer a reactionat in Cancan: „Deea a fost pacalita la emisiunea lui Maruta. Eu consider ca a intrat intr-un joc al raspunsurilor fortate, astfel incat nu e o declaratie venita din partea ei. A fost o conjunctura, iar ea a cazut in plasa. De pilda, daca ma pui sa-ti spun un defect al Deei, pentru ca asta i s-a intamplat ei, iar tu-l pui in contextul despartirii, aceasta e o manipulare. Am vorbit dupa cu Catalin. A zis ca nu asta i-a fost intentia. Eu atat pot spune: nu aceasta e imaginea mea reala”.

Deranjat de acuzele care i s-au adus, Cătălin Măruță a vorbit în emisiunea lui de la PRO TV despre cele spuse de Dinu Maxer, afirmând că el nu a manipulat-o pe Deea Maxer și că artistul a găsit acum modalitatea perfectă de a apărea din nou în presă.

„Dinu Maxer a descoperit acum cum sa apara in fiecare zi prin ziare”, a afirmat Catalin Maruta, care a dezvaluit si ca a sunat-o pe Deea Maxer, pentru a o intreba daca a fost manipulata. „A spus ca Dinu bate campii”, a incheiat Maruta.

Vazand ca este atacat in mod direct de catre prezentator, Dinu Maxer i-a raspuns prin intermediul celor de la Click lui Catalin Maruta.

„Comentariile legate de aparitia Deei la Maruta au continuat intr-o directie gresita. Legat de acuzatiile lui Catalin, vreau sa-l informez ca nu initiez eu aparitiile din presa, ci doar raspund afirmatiilor false, dar si intrebarilor pertinente. Catalin ma acuza pe mine ca eu vreau sa fac prima pagina cu orice chip! Eu, unul, as zice ca e invers: poate ca el este cel care se agata in momentul acesta de numele lui Dinu Maxer, care s-a dovedit ca este numarul unu pe Google! Deea nu a spus nicio secunda ca Dinu ar bate campii. Nu am batut campii deloc, eu am discutat foarte mult cu Deea pe marginea a ceea ce a spus la Catalin Maruta in emisiune”, a spus Dinu Maxer.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare