Vedete din Romania

#livia # bordea #inselat #divort

Dezvaluiri incredibile! Livia l-a inselat pe Bordea cu cel mai bun prieten al lui: Surprinsi cand se sarutau in public

La cateva luni dupa ce Catalin Bordea si Livia, sotia lui, s-au despartit, jurnalistii de la Cancan vin cu o informatie de-a dreptul socanta.

Din cate se pare, Livia a luat decizia de a se desparti de Catalin Bordea pe cand el se afla plecat la America Express. Insa, daca e sa ne luam dupa ce scrie Cancan, decizia ei a fost, cumva, si una influentata. Insa de catre cine?

Raspunsul este unul incredibil: fosta sotie a lui Catalin Bordea ar fi inceput o relatie cu Spike, pe numele lui real Paul Maracine, artist care este cel mai bun prieten al lui Catalin Bordea. Sau cel putin a fost!

Sursa citata noteaza ca Spike nu doar ca a si participat la nunta lui Bordea cu Livia, ci a fost chiar cavaler de onoare.

De ceva timp se stia ca Livia se ocupa de partea de PR la casa de productie pe care o detine Spike, insa putini se gandeau ca ea a devenit, de fapt, chiar iubita patronului!

Jurnalistii de la Cancan se bazeaza, cand afirma ca Spike si Livia formeaza un cuplu, pe faptul ca au reusit sa-i fotografieze pe acestia in timp ce se aflau in aceeasi masina si se sarutau, nestiind ca au paparazzi pe urmele lor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului