Vedete din Romania

#poveste dragoste #amza pellea #dragoste

De cine a fost amorezat Amza Pellea, de fapt. Marea actrita care il putea lasa fara familie

Amza Pellea a facut istorie cu rolurile sale memorabile. Chiar daca a fost un familist convins, acesta s-a amorezat de o colega de breasla, astfel ca a calcat stramb in fata sotiei. Marele actor a trait o poveste de dragoste interzisa alaturi de Ioana Pavelescu, pe cand era casatorit cu Domnica Policrat. In 1982, acesta a recunoscut idila, povestindu-i totul lui Candid Stoica. Totusi, se pare ca si-a dat seama ca a facut ceva gresit, iar, ulterior, s-a intors la partenera de viata, care l-a iertat.

 

„Nimerisi la punctu’ slab. La ‚Osanda’ avusei de la cel de sus o osanda. Om in toata firea, imi pierdui capul si ma-ndragostii de partenera mea din film si, ca sa nu mai fac contabilitate dubla, vorba lui Nea Iancu, plecai de acasa, ca fata de care ma-ndragostii era, mai baiete, ceva ce nu se exista decat in filme, ca sa glumim”, ar fi spus actorul.

Avea niste picioare care porneau direct din gat si, ca sa nu mai pierdem timp cu intrebarea ce s-a mai intamplat, iti marturisesc ca idila s-a terminat ca o valvataie care se stinge repede.

Dar acu’ ma gandii mai mult: bine, fac rost de bani, ii mai iau un vizon, dar ce ma fac daca la anu’ vine o iarna si mai friguroasa si o sa mai vrea iar un vizon? Asa ca ma intorsei acasa cu coada-ntre picioare, iar nevasta-mea, mintoasa, ma primi cu bratele deschise”, ar fi spus Amza Pellea, potrivit Playtech.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare