Vedete din Romania

#Oana Mosneagu #bogdan vladuta # frumusete cristina cioran

De ce nu o sa participe Cristina Ciobanasu la nunta dintre Vlad Gherman si Oana Mosneagu

Vlad Gherman si Oana Mosneagu o sa isi uneasca destinele in vara anului 2024, iar pregatirile sunt in toi! Cei doi au stabilit detaliile importante, printre care locatia si lista de invitati. Totusi, la marele eveniment nu o sa participe fosta iubita a actorului, Cristina Ciobanasu, chiar daca acestia au ramas in relatii bune.

„Am discutat cu Cris, i-am spus ca mie, personal, mi s-ar parea ciudat sa o chem la nunta mea. Ea a zis ca oricum cel mai probabil nu ar fi venit. Am convenit amandoi, a fost o discutie libera pe care am purtat-o super matur. A zis ca oricum nu ar veni. Nu trebuie acum sa speculati ca sufera si nu vrea sa vada momentul. Nu. Mi s-ar parea ciudat, e o chestie de respect fata de relatia in care am fost aproape 10 ani. E o situatie ciudata, nici eu nu as vrea sa fiu la nunta ei, probabil. (…) Nu are legatura cu suferinta trecutului. Ar deveni momentul despre mine si despre Oana: ‘Aolo, dar e si Cristina aici. Ce se intampla?’. Poate ca poate mai prinde si buchetul dup-aia. (rade)”, a spus actorul pentru Unica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare