Vedete din Romania

#dana roba #judecată #agresiune

Dana Roba, fata in fata cu barbatul care a desfigurat-o. Cei doi s-au intalnit in sala de judecata: ”A facut circoteca”

 

Dana Roba a avut o zi deosebit de importanta, deoarece s-a intalnit cu individul care a atacat-o cu un ciocan pana aproape de moarte. Avocatul lui Daniel Balaciu, care il reprezinta in acest caz, a facut primele declaratii despre intalnirea dintre cei doi.

Este prima intalnire in fata instantei intre Dana Roba si Daniel Balaciu de la violentul incident, iar make-up artistul isi doreste ca fostul sau sot sa plateasca pentru agresiunea sa. Astazi, in sala de judecata, ea a avut curajul de a se confrunta cu el.

Dana Roba s-a prezentat singura in instanta, in timp ce Daniel Balaciu a fost insotit de avocatul sau. Intalnirea lor era programata initial la sfarsitul lunii august, dar a fost amanata pana astazi. In confruntarea de vineri, cei doi au raspuns la intrebarile procurorului cu privire la incidentul in care sunt implicati. Avocatul lui Balaciu a fost singurul care a relatat ce s-a intamplat in sala de judecata.

”Astazi a avut loc o confruntare intre clientul meu, Balaciu Daniel, si doamna Balaciu Daniela, care a fost programata anterior, nu s-a tinut, iar acum se pare ca s-a tinut. Doamna Balaciu Daniela a venit singura, neinsotita de catre avocat. Fiecare parte a raspuns la intrebarile care au fost adresate de catre procurorul de caz si cam asta a fost tot.

Totul a decurs cum trebuie sa decurga o confruntare, exceptand faptul ca doamna Balaciu, tipic, a facut un pic de circoteca si a inflamat un pic atmosfera. Din punctul nostru de vedere a decurs totul cum trebuia sa decurga. Dosarul nu este terminat, este in urmarire penala. Clientul meu a reactionat foarte bine, calm, a raspuns la intrebari”, a declarat Alain Rosianu, avocatul lui Daniel Balaciu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului