Vedete din Romania

#probleme financiare #dana marijuana

Dana Marijuana, darmata de problemele financiare. Artista, dispusa sa cante pe zahar, ulei si faina: "Sa fac niste gogosi"

Dana Marijuana, fosta artista de succes, se confrunta acum cu dificultati financiare si este dispusa sa faca compromisuri in cariera sa muzicala. Ea a decis sa renunte la cerintele de plata si sa cante in schimbul alimentelor.

Intr-o incercare de a face fata problemelor financiare, Dana accepta acum sa primeasca ingredientele si alimentele necesare gatitului in loc de onorariu. Situatia ei s-a schimbat dramatic de la vremea cand era apreciata si canta alaturi de artisti celebri. Dana Marijuana se lupta acum sa gestioneze banii in asa fel incat sa ajunga, motiv pentru care a ales sa faca astfel de compromisuri. Mai mult, pentru a face fata cheltuielilor la utilitati, cantareata a decis sa se mute intr-un container in Constanta.

Momentan cant, nu pe sandwich-uri, cant pe nimic! Zahar, ulei si faina, sa fac niste gogosi. As fi de acord. Le-as face o lista si da! Mancarea este scumpa in ziua de azi. Asta este problema, cu lumea este mai greu acum, toti se plang”, a declarat Dana Marijuana, potrivit Spynews.

Chiar daca se confrunta cu dificultati financiare, Dana Marijuana traieste momente fericite alaturi de partenerul ei de viata, iar cei doi se pregatesc sa se casatoreasca. Desi data nuntii nu a fost inca stabilita, cuplul are o viziune clara asupra felului in care isi doresc sa arate acest eveniment important din viata lor. Astfel, desi situatia financiara a artistei este precara, viata sa personala aduce bucurie si implinire.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare