Vedete din Romania

#dan negru #emisiuni #invitati

Dan Negru, deranjat de anumite personaje invitate in emisiuni: „Au aparut alti specialisti la TV”

Fara doar si poate, Dan Negru este unul dintre cei mai apreciati oameni din presa si din televiziune, avand zeci de ani de experienta si fiind lider de audienta cu aproape orice format la care a lucrat.

Dupa ce a plecat la Antena 1 la Kanal D, pare ca Dan Negru a devenit mai vocal in mediul online, iar zilele trecute s-a aratat deranjat de faptul ca in emisiunile TV apar tot mai multi oameni din armata.

 

„Au aparut alti specialisti la TV: aia militari. Generalii, ofiterii isi lauda pe ecrane meseria: militaria. N-am vazut niciun flower-power, niciun activist pentru pace in vreun talk-show. Suntem primitivi ca specie umana! Vai de capul nostru! In ultimii 3.400 de ani, omenirea a avut pace deplina doar 268 de ani. Adică 8%! Imperiul Roman si-a petrecut mai bine de jumatate din existenta lui in razboi. In ultimele doua razboaie mondiale au murit aproape 100 de milioane de oameni. China a petrecut 11 secole in razboaie. Astia suntem. Vai de capul nostru ca specie! Ne meritam generalii de pe ecrane”, a scris Dan Negru pe Instagram.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului