Vedete din Romania

#Andreea Marin pregatiri paste #andreea marin

Cum se pregateste Andreea Marin pentru Paste. Asa isi pastreaza o silueta perfecta

Multi romani abia asteapta sa se bucure de bucate traditionale si de timp petrecut alaturi de familie de Paste. Andreea Marin a dezvaluit ca adora mancarea traditionala, astfel ca isi doreste sa guste din toate bunatatile de sarbatori. Totusi, ea are un truc pentru silueta ei.

Andreea Marin a fost mereu atenta la felul in care arata si a incercat sa isi pastreze o silueta perfecta. Aceasta a explicat ca incearca sa faca sport si sa manance mai putin si mai sanatos acum, inainte de Paste, pentru ca de sarbatori sa guste din toate bucatele delicioase.

„Se apropie Pastele si eu ma stiu, sunt o impatimita a bunatatilor traditionale, cand vin sarbatorile vreau sa ma bucur de cele gatite acasa sau trimise de cei dragi, insa caut mereu sa gust din toate fara excese, sa ma bucur, dar sa nu depasesc o limita, apoi sa am regrete. Moderatia e cel mai bun prieten al meu.

Pana atunci, mananc mai putin, cu grija, fara exagerari si cat mai sanatos, nu am o dieta anume, dar fac si sport acasa, o sauna din cand in cand, am scaunul de masaj complex la locul meu de munca, la Creative Hub Voice& Visibility, si o data pe saptamana macar daca ajung si la proceduri corporale, la terapeutul Carmen Barcan, care are grija sa fiu in forma si-mi da retete sanatoase si gustoase, e si mai bine! Am si sadit in gradina seminte pentru a avea in curand salate, verdeturi si legume, abia le astept, primavara vine cu avantajele ei pentru hrana noastra.”, a spus Andreea Marin, pentru Click!.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului