Vedete din Romania

#radu valcan #adela popescu

Cum o surprinde Radu Valcan pe Adela Popescu. Detalii inedite

Radu Valcan si Adela Popescu traiesc o poveste de iubire minunata, formand unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul romanesc. Cei doi au parte si de trei minuni, Alexandru, Andrei si Adrian. De-a lungul anilor, prezentatorul de televiziune i-a facut partenerei sale tot felul de surprize.

 

Prezentatorul de televiziune a recunoscut ca el este cel care gateste in familie. El are mare grija ca mancarea sa fie pe placul partenerei sale, Adela Popescu. Acesta a explicat intr-un interviu ca isi exerseaza abilitatile din bucatarie pentru ca familia sa fie multumita.

„Gatesc intr-un stil romantic. Secretul este ca folosesc ingredientele cu dragoste. Au fost suficient de multe momente in care Adela si-a exprimat cumva nemultumirea, dar asta este foarte bine pentru ca m-a ambitionat sa exersez si sa reusesc sa imi iasa mancarea cat mai bine, cat mai mult pe placul ei si pe placul copiilor. Mai vad retete pe internet, incerc sa le aplic. Catodata imi ies, cateodata nu!.”, a spus prezentatorul pentru Impact.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare