Vedete din Romania

#raluka #connect-r #relatie

Connect-R, detalii surprinzatoare despre relatia cu Raluka. „E o chimie”

 

Connect-R se bucura de un nou succes in topurile muzicale gratie colaborarii cu Raluka in piesa „Lasa-ma sa te”. Artistul recunoaste ca acest succes se datoreaza si talentului si profesionalismului colegei sale de breasla.

Piesa lui Connect-R  cu Raluka a devenit rapid preferata ascultatorilor si se aude peste tot la radio, iar cei doi artisti sunt incantati de feedback-ul pozitiv primit din partea fanilor. Aceasta nu este prima colaborare dintre cei doi, iar Connect-R sustine ca exista o chimie puternica intre ei pe plan profesional.

„Am facut piesa si am zis ca mai trebuie sa scriu o strofa, ca de obicei asa lucrez, o strofa si un refren, si ca este clar ca ar trebui un invitat, ca sa fie si o persoana cu care comunici in piesa, ca vrei sa atingi. Evident ca prima care mi-a venit in minte a fost Raluka. Noi am mai cantat la inceputurile ei, o stiu foarte bine. Este si o chimie intre noi, ascultam aceeasi muzica, avem aceasta pasiune pentru muzica afro-americana. E o chimie acolo”, a declarat Connect-R pentru ego.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului