Vedete din Romania

# te cunosc de undeva #inlocuire #andreea balan

Cine o inlocuieste pe Andreea Balan in finala Te cunosc de undeva! "Am mari emotii"

Andreea Balan a plecat in competitia America Express, iar in finala de sambata a show-ului “Te cunosc de undeva!” o alta vedeta cunoscuta ii va tine locul.

 

Marea finala “Te cunosc de undeva!” anunta multe surprize, iar una dintre ele este juratul care ii va tine locul Andreei Balan.

Din pacate, cantareata nu a mai apucat si finalul show-ului, deoarece a plecat pe Drumul Aurului in competitia America Express. “Am emotii deoarece plec, asta va fi ultima mea jurizare din acest sezon. Am acceptat cu greu, dar voi pleca in competitia America Express alaturi de Andreea Antonescu. Cu nostalgie si dragoste am jurizat aceste momente per ansamblu, pentru tot sezonul, pentru ca nu voi mai avea aceasta ocazie in ultima editie. A fost un sezon emotionant si special, datorita concurentilor, care au fost foarte muncitori, carismatici, talentati si ambitiosi. Sezonul 17 Te cunosc de undeva! a fost un sezon cu adevarat memorabil”, a declarat Andreea Balan.

Cine o inlocuieste pe Andreea Balan la Te cunosc de undeva!

Ei bine, un jurat care este in masura sa comenteze coregrafiile concurentilor este Mihai Petre, care ii va tine locul Andreei Balan in finala. “Am mari emotii, pentru ca am o sarcina importanta”, a declarat Mihai Petre.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare