Vedete din Romania

#alina sorescu #cucerire #divort

Cine a incercat sa o cucereasca pe Alina Sorescu dupa ce a divortat. Barbatul este cunoscut in showbiz

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu au ales sa divorteze, iar vestea i-a luat prin surprindere pe multi. Totusi, mai multi barbati au incercat sa o cucereasca pe superba artista dupa ce s-a aflat despre separarea de fostul partener. Vedeta a mers in platoul lui Catalin Maruta si a participat la rubrica „Sosurile Picante”, unde a vorbit despre faptul ca fostul iubit al Biancai Rus, Stefan Farrel, i-a facut avansuri. Aceasta a povestit totul la intrebarea: „Numeste un barbat care ti-a facut avansuri cand a aflat ca ai divortat”.

 

”Aoleu. Da, uite la asta raspund, il cheama Stefan Farrell (fostul iubit al Biancai Rus, e organizator de evenimente si impresar pentru cateva persoane publice din Romania si din afara). M-a sunat sa ma invite la un festival de la Cluj si i-am zis ca nu puteam oricum in perioada aia, si a incercat sa initieze o discutie pentru care nu am continuat-o, dupa care a spus ca i-ar placea de mine si cam atat.”, a spus ea, potrivit Playtech.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului