Vedete din Romania

#fratii tate #vedete romania

Ce vedete din Romania s-au iubit cu fratii Tate

Andrew si Tristan Tate au fost retinuti joi de autoritati pentru trafic de persoane si viol! Desi nu au un cazier curat, cei doi milionari au atras atentia multor femei frumoase din Romania, printre care si cateva vedete de la noi.

Andrew si Tristan Tate sunt fosti campioni la kickboxing si locuiesc in Romania de cativa ani. Cei doi duc un stil de viata extravagant, de unde lipsesc problemele cu legea. Cei doi se lauda cu vacante exotice, masini de lux si femei frumoase.

Cei doi frati britanici au facut cuceriri si in Romania, printre femeile cu care s-au iubit numarandu-se si cele mai frumoase vedete de la noi.

In 2018, Tristan Tate a avut o relatie cu Bianca Dragusanu, o relatie care a durat doar cateva luni. „Relatia mea cu Tristan Tate nu este una perfecta, viata in cazul nostru are si suisuri, si coborasuri, nu este deloc roz, dar, in acest moment, dupa trei luni de iubire, pot spune ca sunt fericita. Imi merge bine pe toate planurile”, declara atunci frumoasa blonda la Capatos.

Dupa despartirea de Bianca Dragusanu, s-a zvonit ca Tristan Tate ar fi avut o relatie cu Otilia Bilionera. Cei doi au negat ca ar fi o legatura amoroasa intre ei, iar barbatul a precizat ca sunt doar prieteni.

Pe lista cuceririlor lui Tristan Tate se numara si Alexandra Stan. Nu se stie exact cat timp au fost impreuna, dar relatia lor s-ar fi terminat dupa ce acesta a facut publica o imagine indecenta cu cantareata.

Fratele lui Tristan, Andrew, ar fi fost surprins alaturi de Lidia Buble, aparand pe internet o poza in care cei doi par destul de apropiati.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare