Vedete din Romania

#mario fresh #Alexia Eram #sarbatori

Ce s-a intamplat intre ei? Motivul pentru care Alexia Eram si Mario Fresh nu fac sarbatorile impreuna

Mario Fresh si Alexia Eram, fiica Andreei Esca, formeaza unul dintre cele mai frumoase tinere cupluri din showbiz-ul romanesc, insa intre ei nu este totul doar lapte si miere.

 

Dupa cum afirma chiar artistul intr-un podcast al lui Damian Draghici, Mario Fresh si Alexia Eram au fost si separati aproape doua luni, intr-o vara, chiar daca multa lume nu a stiu acest lucru. „Aproape nu ne-am vorbit”, spunea la acea vreme cantaretul.

Lucrurile dintre cei doi au revenit pe un fagas normal, sunt din nou la fel de indragostiti ca prima data, insa Craciunul si-l vor petrece departe unul de celalat. Asta deoarece Mario Fresh are concerte in Romania, in timp ce Alexia Eram pleaca alaturi de parintii ei in SUA.

„Am impodobit bradul cu Mario, la el acasa, pentru ca eu o sa fiu plecata in perioada care urmeaza, iar el o sa fie aici, in Romania. Asa ca am zis ca mai bine il impodobim la el. De Sarbatori o sa plec cu familia in strainatate si ma voi intoarce de Revelion si nu avea rost sa-l facem in doua locuri. Mario o sa aiba concerte de Craciun si nu poate fi alaturi de noi. O sa merg in SUA cu familia o saptamana. Nu am mai fost de mult intr-o vacanta doar cu parintii si abia astept. In relatie, eu las mai mult. Eu sunt romantica incurabila. Este si el foarte romantic, dar eu las mai mult de la mine. Mario este mai orgolios. Nu stiu cand o sa fie nunta noastra. Avem doar 22 de ani, mai avem”, a spus Alexia Eram pentru Click.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului