Vedete din Romania

#Brigitte Pastrama nemachiata #brigitte pastrama #machiaj

Brigitte Pastrama, aparitie inedita: Cum arata complet nemachiata

Considerata ca fiind una dintre cele mai mediatizate vedete din Romania, Brigitte Pastrama a cam disparut din lumina reflectoarelor in ultimul timp.

 

Vedeta a aparut tot mai rar atat in show-urile tv, cat si in emisiunile de divertisment, insa este foarte activa pe reteele de socializare, acolo unde isi tine fanii la curent cu aproape tot ce face.

Dupa ce a dezvaluit ca si-a cumparat o casa in Dubai, pe care le-a si aratat-o internautilor, Brigitte Pastrama nu a revenit in Romania, ci a ramas la arabi, alaturi de sotul ei, Florin Pastrama.

In unul dintre story-urile pe care le-a facut recent din Dubai, Brigitte Pastrama a aparut fara niciun pic de machiaj, semn ca nu are nimic impotriva daca fanii ei o vad nemachiata. Lucru care se intampla rar in ziua de astazi, atunci cand vorbim despre aparitiile vedetelor, fie ele din tara noastra sau din strainatate.

„Fratii nostri in Domnul, din noua noastra casa din Dubai”, a scris Brigitte Pastrama peste fotografia in care aparea complet nemachiata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului