Vedete din Romania

#survivor all stars #jador #pro tv #bani

Ce le-a impus Jador celor de la PRO TV, inainte sa plece la Survivor All Stars: „Cati bani imi dati?”

Au mai ramas doua saptamani pana cand Survivor Romania All Stars 2024 incepe la PRO TV, iar numele concurentilor s-a aflat deja de ceva timp, astfel ca acestia ofera interviuri inainte sa plece in Republica Dominicana.

Unul dintre cei mai iubiti artisti din Romania si totodata un concurent controversat de la Survivor, Jador a vorbit despre conditia pe care le-a pus-o celor de la PRO TV pentru a accepta oferta lor de a merge din nou in show-ul de supravietuire.

„Singurul lucru pe care l-am scris in contract, oameni buni, este ca sa ma lase cu Biblia. Am zis: «Cati bani imi dati?». Mi-au dat niste bani acolo! Am zis: «Bine! Accept banii astia daca ma lasti sa vin cu Biblia»”, a spus Jador.

Artistul a mai afirmat ca isi doreste din tot sufletul sa castige Survivor Romania All Stars 2024 si ca spera ca in urma competiei sa se schimbe si sa devina un om mai bun.

„Imi doresc foarte mult sa castig! Sper sa castig! Imi doresc cu ardoare sa castig! Imi voi schimba viata! Cand o sa vin inapoi o sa fiu un alt om! Mai bun”, a mai afirmat Jador.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare