Vedete din Romania

#sotie nosfe # familie nosfe #nosfe

Ce a gasit sotia lui NOSFE in telefonul artistului, imediat dupa moartea lui

Au trecut aproape doua luni de cand NOSFE, membru Satra B.E.N.Z., a murit. Artistul a facut infarct in propria locuinta, la doar cateva ore dupa ce a sustinut un concert alaturi de trupa lui.

 

Lu-K Beats, producatorul de la Satra B.E.N.Z. si totodata foarte bun prieten cu NOSFE, a fost invitat recent la PRO FM, acolo unde a dezvaluit ce a gasit Madalina Cretan, sotia artistului, in telefonul acestuia, imediat dupa ce el a murit.

„Sotia lui a gasit in telefonul lui, in notite, chestii pe care le simtea el: «Sa incerc sa dorm cat mai putin, ca sa fac cat mai multe». Automat, am trecut prin asta, am ajuns la ulcere si era si eu sa mor. Mi s-a facut o gaura in stomac si pierdeam sange, eram alb, a trebuit sa-mi doneze lumea. El care nu dormea, avea o familie, un copil, responsabilitatea e mare. Satra nu a mai avut succesul ala, nu s-au mai facut banii aia si automat ajungi in punctul asta in care iti cedeaza corpul. Mai ales el, care dormea putin si statea toata ziua in studio. Nosfe era un monstru si avem 200-300 de piese nelansate de la el, cu care ajungi sa faci ani multi treaba, daca ti le imparti ca lumea si nu sufoci. Si era in perioada lui, erau piese bune fata de tot ce a scos pana acum si o sa se vada ca isi atinsese, poate, potentialul ala pe care il astepta si el si toata lumea. 200 le avem noi la studio, dar el se ducea la toate studiourile din Bucuresti si facea muzica. Pe la fiecare studio sunt piese si daca stai sa le aduni faci 20 de albume”, a spus Lu-K Beats.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare