Vedete din Romania

# dana budeanu #catalin botezatu #mihaela radulescu

Catalin Botezatu, indragostit de Mihaela Radulescu si Dana Budeanu? „Mi-as dori o femeie ca ea”

Fara doar si poate, Catalin Botezatu este unul dintre cei mai mediatizati barbati din Romania, iar fiecare aparitie a lui este atent urmarita de toata lumea.

 

Ajuns la 56 de ani, celebrul designer le-a oferit un interviu jurnalistilor de la emisiunea lui Catalin Maruta, carora le-a dezvaluit ca este atras foarte mult de Dana Budeanu si de Mihaela Radulescu.

Mai mult decat atat, Catalin Botezatu a tinut sa precizeze ca si Andreea Esca este o femeie atractiva.

„Nu am nimic impotriva operatiilor estetice, dar manechinele mele sunt naturale. O femeie, daca are complexe, cum sa nu-si faca operatie? O urasc pe Kim Kardashian, pentru ca a transformat o intreaga generatie in femei-mamut, le-a deformat, iar acum incepe sa revina la formele initiale. Buzele si le-au luat de la divele din Romania. Toate buzele sunt ca niste rate. Toate sunt la fel. Se mai mira de ce nu se uita barbatii la ele. Isi dau seama ca au avut si cu o seara inainte una la fel. Nu-mi plac operatiile exagerate. Fiti naturale! Poate fac ceva, dar decent. Sunt multe femei operate misto. Esca a ramas aceeasi. Daca o vezi in viata de zi cu zi, e foarte haioasa, la TV are acea decenta, feminitate, aer de lady. Nu cred ca a apelat la ceva. A reusit sa se pastreze o super-femeie. Mihaela Radulescu imi place rau. Nu stiu cat de operata este, dar imi place raua. Imi mai place si Dana Budeanu. Are creier si circumvolutiuni pentru un milion de femei. Te face din vorbe si la TV si sub TV. Mi-as dori o femeie ca Dana Budeanu, pentru ca ai tot timpul ceva de discutat cu ea. E o femeie de la care ai ce invata. Toata lumea se leaga de Bianca Dragusanu ca are multe operatii, dar ea nu are multe operatii. A facut si ea cat a putut si o sa mai faca, pentru ca ea e Bianca Dragusanu si are voie. Anumite femei devin niste personaje”, a spus Catalin Botezatu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului