Vedete din Romania

#catalin bordea #fosta sotie #spike

Catalin Bordea, ironie acida la adresa fostei sotii si a lui Spike. "Toate m-au respectat"

 

Catalin Bordea a reactionat in mod ironic la situatia prin care a trecut dupa divortul de Livia, femeia cu care a petrecut peste un deceniu din viata sa. La scurt timp dupa separare, comediantul a facut cateva remarci subtile in legatura cu fosta sa partenera, legandu-se si de relatia pe care Livia o are acum cu Spike, fostul bun prieten al comedianului.

Dupa mai bine de zece ani de relatie, Catalin Bordea si Livia au pus punct casniciei lor, iar curand dupa divort, fosta sotie a comedianului a fost fotografiata intr-o atmosfera romantica alaturi de Spike, declansand speculatii cu privire la o presupusa "tradare" in timpul casatoriei lor.

Desi nu a vrut sa comenteze relatia dintre Spike si Livia, Catalin Bordea nu a putut sa se abtina si a facut cateva glume legate de aceasta situatie in cadrul podcast-ului pe care il gazduieste impreuna cu prietenul sau, Nelu Cortea. In timpul unei discutii despre inselat in relatii, Bordea a sugerat ca femeile din viata sa nu au dat gres pentru ca el a stiut intotdeauna cum sa le pastreze la distanta de "maracini", facand astfel o subtila aluzie la fostul sau prieten Spike, a carui porecla este asociata cu numele de familie "Maracine", si care a fost surprins de paparazzi in timp ce se saruta cu Livia, fosta sotie a lui Catalin Bordea

“Robert Tudor: Esti un norocos!

Catalin Bordea: Eu as putea sa ma laud cu asta. (…) Pe mine niciuna, ma! Toate m-au respectat si asta imi place! Au fost recunoscatoare, au inteles ca iubirea-i iubire, valorile sunt valori! Pe Catalin, nimeni! (…) Le tineam departe de scaieti, de maracini...

Nelu Cortea: Si productia rade in spate!”, a fost discutia celor trei in cadrul podcastului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului