Vedete din Romania

#cristian brancu #florin petrescu #cabral

Cabral, jignit de remarca rasista a lui Axinte

Florin Petrescu , actorul care a interpretat personajul Axinte in grupul Vacanta Mare, a facut o remarca rasista la adresa mamei lui Cabral.

Invitat la Agentul VIP, "Axinte" a spus "Dumnezeu nu e cioara " in timp ce a vizionat mai multe imagini cu Cabral si mama lui. Prezentatorul, Cristian Brancu , a parut amuzat de gluma, dar si-a cerut apoi scuze pe blogul personal. "Imi cer scuze public pentru gluma lui totalmente discriminatorie si regret ca nu am intervenit exact in acel moment", a explicat Brancu.

Cabral nu a fost amuzat si si-a exprimat indignarea pentru "gluma" pe blog, sub forma unui post adresat fiicei lui. "Iti cer scuze tie, soricelul meu, pentru toate momentele cand nu vei fi o femeie desteapta, pentru toate clipele cand nu vei fi, poate, o femeie frumoasa , pentru toate secundele cand nu vei fi un suflet poate frumos... ci vei fi O CIOARA", a scris el. Vedeta Pro si-a incheiat epistola cu o explicatie pentru faptul ca vrea sa-si abandoneze temporar blogul.

"Umanilor, va rog sa ma scuzati.. eu plec putin. Plec sa zbor. Nu mai scriu pe blog. Refuz. Sau nu mai pot. Mi-au crescut aripi in loc de maini, nu mai pot apasa tastele astea qwerty. Din piele-mi ies deja cotoarele unor pene negre, nu mai pot sta pe scaun, ma legan pe-o sarma din Berceni si croncan la luna", a explicat Cabral.

In timp ce Mihai Bendeac si Ioan T. Morar au condamnat si ei remarca lui Florin Petrescu, acesta nu a parut foarte afectat de consecintele cuvintelor sale. "Dumnezeu o data e cioara, o data nu e... Depinde in ce caz, se adapteaza", a declarat "Axinte" pentru Gandul, explicand apoi ca e prieten cu Cabral si ca remarca lui a fost "o gluma".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului