Vedete din Romania

#monica columbeanu #licenta #facultate

Monica Columbeanu, licenta de nota 10

Monica Columbeanu a sustinut luni lucrarea de licenta la SNSPA si a primit nota maxima in urma prezentarii. Irinel Columbeanu poate fi acum mandru ca are o sotie licentiata in Comunicare si Relatii Publice.

Sotia lui Irinel a luat nota 10 pentru lucrarea sustinuta luni la ora 16:00, la materia Informatica, coordonata de Lect. univ. dr. Cornelia Maxim. Astfel, Monica si-a definitivat studiile de Comunicare si Relatii Publice la Scoala Nationala de Studii Politica si Administrative.

Gabor E. (Columbeanu) Monica s-a pregatit intens pentru acest examen. Ea s-a refugiat de mai multe ori in ultimele luni la biroul din Piata Victoriei unde a putut invata fara intreruperi.

Interesata de new media , Monica si-a ales ca subiect blogosfera si a studiat de zor bloguri romanesti si straine pentru a redacta o lucrare cat mai actuala.

Desi facultatea pe care a ales-o nu este considerata una dintre cele mai bune institutii de invatamant superior din Romania, sotia milionarului de la Izvorani poate urma acum chiar si o cariera in politica, dupa ce a studiat subiectul prin cursuri specializate.

Pentru a va convinge singuri ca Monica este o studenta de nota 10, puteti consulta aici lista completa cu licentiatii SNSPA.

 

Citeste si

Monica Columbeanu isi da licenta in blogosfera

Monica Columbeanu, purtator de cuvant in campania electorala

Monica Columbeanu, atuul lui Nati Meir 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului