Vedete din Romania

#nunta #renovare #brad pitt

Brad Pitt si Angelina Jolie se casatoresc in mai?

Brad Pitt si Angelina Jolie planuiesc sa se casatoreasca in aceasta primavara. Apropiatii cuplului au dezvaluit ca ceremonia ar putea avea loc la sfarsitul lunii mai, dupa incheierea festivalului de la Cannes.

Primele zvonuri legate de nunta celor doua vedete au aparut anul trecut, insa lucrurile par mai serioase acum, deoarece presa internationala sustine ca Angelina Jolie ar fi insarcinata.

Brad Pitt, in varsta de 49 de ani, si-a rugat prietenii ca in saptamana de dupa incheierea festivalului de la Cannes sa nu isi faca niciun fel de plan, insa nu a dorit sa ofere si alte detalii. Speculatiile legate de marele eveniment au aparut imediat, mai ales ca in aceasta perioada cuplul are ca prioritate renovarea Castelului Miraval, din sudul Frantei.

"Nunta va avea loc, mai mult ca sigur, la sfarsitul lui mai sau inceputul lui iunie. Renovarile de la Chateau Miraval sunt pe punctul de a fi incheiate, iar muncitorii lucreaza zi si noapte pentru ca totul sa fie gata la timp", a declarat un apropiat al actorilor.

Sursa foto: thegloss.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului