Vedete din Romania

# avansuri barbati #bogdan vladau

Bogdan Vladau a primit avansuri de la barbati, unul fiind chiar celebru. "Si in Romania s-a intamplat"

 

 

Invitat in podcastul lui Catalin Maruta, alaturi de sotia lui, Gina Chirila, Bogdan Vladau a dezvaluit ca a primit multe avansuri de la barbati, printre ei fiind si unul celebru.

Gina Chirila si Bogdan Vladau au vorbit despre mai multe subiecte picante in podcastul lui Maruta, povestind chiar despre perioadele grele ale relatiei lor.

Insa, la un moment dat, Catalin Maruta a fost curios daca Bogdan Vladau a primit propuneri indecente si de la barbati. „Un baiat a vrut ceva de la tine? Ceva asa mai pe fata”, a intrebat prezentatorul.

Bogdan a inceput sa rada si a spus afirmativ. „Da, s-a intamplat. Si in Romania s-a intamplat. Cand eram foarte tanar eram homofob si eram agresiv cu barbatii care veneau spre mine cu intentii de genul acesta, dar acum nu mai am treaba. De inteles… nu pot sa-i inteleg inca, dar ii refuz mult mai frumos”, a spus acesta. Bogdan Vladau a mai dezvaluit ca i-a facut avansuri si un barbat celebru, insa nu a vrut sa-i faca public numele.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului