Vedete din Romania

#bianca dragusanu #anda adam #rivalitate

Bianca Dragusanu, despre rivalitatea cu Anda Adam: "Eu m-am maritat cu Victor in 6 luni si ea nu a reusit in 8 ani”

 

Invitata recent in emisiunea lui Denise Rifai, Anda Adam a vorbit despre adevarata relatie dintre ea si Bianca Dragusanu, femeia cu care Victor Slav a ales sa se casatoreasca.

Este cunoscut faptul ca Anda Adam si Victor Slav au avut o relatie timp de mai multi ani. Dupa ce s-au desparit, fostul prezentator TV s-a cuplat cu Bianca Dragusanu, pe care a si luat-o de nevasta dupa doar cateva luni.

La vremea aceea, presa scria ca exista o rivalitate intre cele doua, insa dupa multi ani Anda Adam a clarificat situatia. „Niciodata nu a fost o rivala si 80% din articolele aparute, in momentul in care ei au devenit un cuplu, au fost foarte mult inventate. Cred ca ne-ar lua o emisiune intreaga sa povestim despre fiecare articol in parte si ce procent din el are sambure de adevar. Niciodata nu am incercat sa o copiez si nu am facut-o pentru ca suntem si foarte diferite ca stil”, a povestit Anda Adam in emisiunea lui Denise Rifai.

Dupa cele declarate de Anda Adam, Bianca Dragusanu a vorbit si ea despre trecut si despre rautatile pe care le-a mai avut la adresa fostei iubite a lui Victor Slav. “Sa zic ca au fost asa mici rautati pentru ca in urma cu vreo 10 ani, ea a fost foarte ofticata de faptul ca eu m-am maritat cu Victor in sase luni si ea nu a reusit sa se marite in 8 ani. A facut ea niste rautati atunci, ca nici la mine rautatile pe care le-am zis nu au venit gratuit si pe baza unor chestiuni nerezolvate intre noi, de-a lungul timpului, eu am mai intepat-o cu cate o vorba copilareasca”, a declarat Bianca Dragusanu pentru Wowbiz.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului