Vedete din Romania

#george borcea #andreea balan #impacare

Andreea Balan si George Burcea, din nou impreuna! Unde au fost surprinsi cei doi

Despartiti de mai bine de trei ani, George Burcea si Andreea Balan au mers din nou in acelasi loc, aproape in acelasi timp, dupa cum se poate vedea pe conturile lor de pe retelele de socializare.

11 septembrie 2023 a fost prima zi din noul an scolar, asa ca parintii si-au dus copiii la scoala si la gradinita, iar din aceasta categorie au facut parte si artista si fostul ei sot.

Chiar daca initial spunea ca nu vrea sa isi duca fetele la scoala si la gradinita pe 11 septembrie, iata ca pana la urma Andreea Balan s-a razgandit. Iar alaturi de ea a fost si George Burcea!

 

„Prima zi de scoala a Ellei si prima zi in grupa mare a Claritei!‍ Timpul trece atat de repede si iata-ne cu emotie si cu bucurie in aceasta zi minunata”, a scris Andreea Balan pe Instagram.

Prezent si el la deschiderea noului an scolar, George Burcea a postat pe Instagram doua fotografii alaturi de fetitele pe care le are cu Andreea Balan.

 

„Timpul trece, iar noi, cu greseli si cu lectii noi de viata, cu lacrimi si cu bucurii, crestem alaturi de copiii nostri. Clasa I pentru Ella Maya. Am avut emotii ca atunci când eu am pasit pentru prima data in scoala. Sa o ajute Dumnezeu sa fie sanatoasa, iar pe noi sa ne ajute sa ii putem oferi tot ceea ce ea are nevoie”, a scris actorul in dreptul unei fotografii.

 

„Domnisoara soricel Clara a pasit in grupa mare si sunt sigur ca nici nu voi clipi bine, iar ea va fi in clasa I. Pana atunci ne bucuram cu totii de toate. Doamne ajuta sa ii fie cu zambete si dragoste”, a notat si in dreptul celeilalte poze.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare