Vedete din Romania

#petrisor ruge #andreea balan #relatie

Andreea Balan, adevarul despre relatia cu Petrisor Ruge. "Unul fara celalalt..."

Andreea Balan si Petrisor Ruge s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii Dansez pentru tine de la Pro TV, acum multi ani. De atunci, au devenit cei mai buni prieteni, iar Petrisor a dansat in trupa artistei si a fost partenerul ei de dans in toate show-urile.

Chiar s-a speculat ca intre ei ar fi o relatie amoroasa, insa Andreea a dezvaluit ca ea si Petrisor se inteleg perfect si se simt foarte bine unul cu celalalt, avand o legatura de prietenie puternica si durabila.

„Noi dansam de 17 ani impreuna. Este cea mai longeviva relatie de prietenie, dar si de scena. Unul fara celalalt nu se poate. Ne completam foarte bine pe scena si ne intelegem foarte bine ca prieteni. Ne intelegem deja din priviri. Pe scena pur si simplu ne uitam unul la celalalt si stim deja ce trebuie sa facem, ce urmeaza. Ne asemanam ca ambitie. Daca nu eram amandoi suficient de nebuni si de ambitiosi nu aveam cum sa facem toate acrobatiile si toate lucrurile grele. Sunt foarte grele. Pare ca sunt usor executate, dar cand un lucru pare usor inseamna ca e o munca foarte mare in spate ca sa para asa, dar este greu”, a declarat Andreea Balan pentru Ego.

Andreea Balan a incercat sa danseze si cu altcineva, dar a revenit mereu la partenerul sau de scena, Petrisor. Artista a explicat ca are nevoie de un partener de dans agitat si puternic, care sa o poata struni si conduce, pentru ca ea are o energie foarte mare. Andreea Balan a marturisit ca si in viata personala este o femeie puternica si are nevoie de un barbat mai puternic decat ea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului