Vedete din Romania

#momente dificile #edward sanda #cleopatra stratan #relatie

Cleopatra Stratan, despre momentele dificile din relatia cu Edward Sanda. "Nu dorim la nimeni"

In 2021, Cleopatra Stratan si Edward Sanda s-au casatorit dupa o relatie de peste un an. Cei doi formeaza un cuplu foarte apreciat si au o casatorie fericita.

 

Cu toate acestea, Cleopatra Stratan si Edward Sanda recunosc ca relatia lor a fost pusa la incercare cand au fost nevoiti sa fie departe unul de altul, fiind cea mai grea perioada prin care au trecut ca si cuplu.

„Ce nu o sa pot sa uit vreodata in viata mea este sentimentul si momentul in care a venit Edi in Chisinau dupa 5 luni in care am stat la distanta, in pandemie. A fost cred cea mai lunga asteptare pe care am avut-o, aveam impresia ca nu se mai termina ziua aia. Nu dorim la nimeni sa treaca prin chestia asta. Sa nu treaca prin distanta prin care am trecut noi, in sensul in care noi nu stiam ce se intampla.

Am avut o situatie…noi eram impreuna din februarie si in martie s-a dat lockdown, pur si simplu. A fost cea mai mare provocare. Eu eram la ai mei acasa la Chisinau, la scoala, el era la Bucuresti. Nimeni nu stia cat o sa dureze, ce o sa se intample mai departe, era o nebuloasa totala. Ba se inchideau granitele, ba se deschideau si tot asa. Asta a tinut vreo 5 luni de zile. In iulie abia s-au deschis granitele, s-a mai linistit treaba cu carantina, cu restrictiile si el putea sa vina in tara”, a declarat Cleopatra Stratan, potrivit Wowbiz.

Cleopatra Stratan si Edward Sanda sunt adesea intrebati despre planurile lor de a avea copii si raspund intotdeauna sincer. Cleopatra a marturisit ca parintii ei si ai lui asteapta cu nerabdare venirea unui nepot, dar nu pun presiune pe ei sa il faca acum. Cuplul isi doreste un copil, dar acum nu este momentul potrivit, deoarece cei doi intentioneaza sa-si ia o casa si sa se concentreze pe planurile lor profesionale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare