Vedete din Romania

#anamaria prodan #relatie #iubit

Anamaria Prodan, detalii din relatia cu noul iubit. De ce nu s-au mutat inca impreuna

La cateva luni de la divortul de Laurentiu Reghecampf, Anamaria Prodan traieste una dintre cele mai frumoase perioade din viata ei. Impresara are o relatie minunata cu Flavius Nedelea de ceva timp si sunt foarte fericiti impreuna.

 

Intr-un interviu recent, Anamaria Prodan a vorbit despre relatia lor si a explicat de ce inca nu locuiesc impreuna.

„Am fost cu un grup de prieteni in restaurantul lui si de atunci am ramas impreuna, direct. E o dragoste matura, suntem doi oameni maturi, care stiu ce vor, care traiesc fiecare moment frumos. Dupa furtuna iese soarele intotdeauna. Iau o viata asa cum vine. Nu imi fac planuri cum vad in toate ziarele, de nunta. Am invatat nu imi mai fac planuri, am facut asta de doua ori si niciodata nu a iesit. Daca Dumnezeu asta mi-a dat, asta traiesc”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Antena Stars.

„Eu am copiii. Noi avem responsabilitati foarte mari. Eu nu pot sa imi parasesc copiii niciodata”, a declarat impresara cand a fost intrebata daca s-a mutat cu noul iubit.

Flavius Nedelea este partenerul actual al Anamariei Prodan, are 42 de ani si este un antreprenor de succes, avand mai multe afaceri. Flavius Nedelea este originar din Tulcea si detine doua hoteluri in Bucuresti, printre care se numara si o unitate cu noua camere, situata chiar in Centrul Vechi al capitalei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului