Vedete din Romania

#ronald gavril #anamaria prodan #iubit

Anamaria Prodan, despre iubitul ei, Ronald Gavril: „A aparut cand baiatul meu avea nevoie de un tata!”

Anamaria Prodan traieste o poveste de dragoste cu Ronald Gavril. Cei doi nu sunt deranjati de diferenta de varsta, impresara avand 51 de ani, iar iubitul ei 37 de ani. Ea a vorbit despre partenerul sau, explicand ca acesta se intelege foarte bine cu Bebeto, fiul pe care vedeta il are din mariajul cu Laurentiu Reghecampf.

„A fost greu la inceput pentru el sa apara in show-ul meu, nu intelegea exact ce si cum, nu stiam exact cat de mult ne doream sa ne afisam, sa anuntam. A fost totul tinut secret multe luni, nimeni nu stia in afara de apropiati de relatia noastra, dar cand am ajuns in Las Vegas nu mai aveam ce sa filmam fara el. Pentru ca el era acolo mereu, cu mine! Era momentul.

Ronald a aparut cand baiatul meu avea nevoie de un tata. M-a impresionat cand i-am vazut impreuna. Acelasi sentiment l-am avut cu Reghe cand l-am vazut cum se poarta cu fetele mele. Bebeto e fascinat de el, de cat este de disciplinat”, a declarat vedeta la Xtra Night Show, potrivit Playtech Știri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului