Vedete din Romania

#victor slav #adrian cristea #bianca dragusanu #vedete intern #divort bianca # declaratii cristea slav

Adrian Cristea acuza. Bianca, noi declaratii soc!

Printul Adrian Cristea a rupt tacerea si a inceput un razboi cu cuplul (destramant) al anului, Bianca si Victor Slav.

 Acesta l-a acuzat pe Victor ca ar fi agresat-o fizic pe sotia sa, care era terorizata de iesirile violente ale sotului. Mai mult, Cristea a declarat la o emisiune TV ca Victor l-ar fi prins impreuna cu Bianca de nenumarate ori. 

Chiar daca Bianca nu a facut o declaratie oficiala vizavi de noile acuzatii si dezvaluiri ale fostului sau iubit, aceasta a lasat sa se inteleaga ca dezminte toate spusele lui Cristea. Ea a postat pe contul sau de Facebook o imagine graitoare care spune „Problema cu oamenii incuiati este ca au o limba foarte dezlegata”. Mai mult, ea a avut o reactie vehementa in fata prietenelor ei. 

CITESTE SI:

Fiul Marioarei Murarescu, confesiuni surprinzatoare

Michael Shumacher - mai are rost lupta pentru viata?

Vedete cu defecte oribile. Le stiai?

„Bianca e in stare de soc, nu-i vine sa creada ca Adrian Cristea a vandut-o pentru un pumn de euro. Il considera un Iuda, care a tradat-o cu zambetul pe buze. Este inadmisibil ce a facut acest om pe care ea l-a iubit timp de patru ani, un om pe care ea l-a tinut in spate si a crezut ca este o persoana speciala. Adi a stat in casa ei, au impartit impreuna si lucruri bune, si lucruri rele, s-au iubit si au crezut ca pot trai o viata impreuna. Nu a fost sa fie pana la final, dar, cu toate acestea, Bianca a incercat sa nu ingreuneze lucrurile niciodata, ci sa fie echilibrata si sa nu arunce cu noroi in el. Cristea insa nu a tinut cont nici atunci, nici acum de nimic si, de fiecare data, a incercat sa faca totul in felul lui distrugator”, a povestit o apropiata a Biancai pentru WOWbiz.ro.

Potrivit surselor din anturajul Biancai, aceasta crede ca Adrian Cristea nu doreste decat sa faca niste bani pe spatele publicitatii venite din acest scandal. De altfel, Cristea a postat pe contul sau de Facebook imagini cu costumele firmei sale, fiecare parand sa poarte un mesaj ascuns. 

„Ma denigreaza cu zambetul pe buze si cu buzunarele pline! Sunt dezgustata de tot ce se intampla, am sufletul facut bucati si stiu ca tot ce face Adi este o modalitate de a ma desparti definitiv de Victor”, s-a mai destainuit Bianca prietenelor sale. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare