Vedete din Romania

#Adrian Cristea rau-platnic #Adrian Cristea casa #shwbiz #vedete intern #credit

Printul Adi Cristea a ramas fara casa!

Adrian Cristea a pierdut definitiv apartamentul din zona Titan pe care il luase in 2008 cu un credit facut la banca. Fotbalistul a fost executat silit si somat sa-si isi stranga lucrurile pentru a elibera locuinta.

In urma cu 7 ani, Adrian Cristea a incheiat un contract cu o banca si, in schimbul a 127.000 de euro, fotbalistul a pus gaj o locuinta dintr-un complex nou din zona Titan. Doar ca nu prea si-a platit ratele in tot acest timp, motiv pentru care reprezentantii institutiei de credit l-au trecut in baza de date a rau-platnicilor.

Dupa doi ani de somatii, conducerea bancii l-a trimis pe mana executorilor, care i-au scos locuinta la licitatie. A avut noroc in 2013 si, cu doar cateva saptamani inainte de vanzare, Cristea a reusit sa salveze apartamentul. Contractul proaspat semnat cu Steaua i-a permis plata restantelor acumulate si refinantarea creditului, scrie libertatea.ro. Doar ca noua rata, de 5.000 de euro pe luna, s-a dovedit mult prea mare pentru disponibilitatile lui financiare.

Asa se face ca, saptamana trecuta, Adrian Cristea si-a pierdut definitiv locuinta, din cauza restantelor inregistrate la banca. "Nu mai merita din niciun punct de vedere sa-l platesc. E mai bine asa", a declarat fotbalistul pentru libertatea.ro. Asa se face ca Adi Cristea a fost nevoit sa isi stranga bagajele si sa si le mute in locuinta inchiriata in Baneasa.

CITESTE SI:

Spune-mi ce pofte ai ca sa-ti spun ce boala ai!
Cum a reusit Camilla sa il tina aproape pe Printul Charles 30 de ani
VIDEO Velea, in postura de tatic! Haios sau stangaci?

Sursa foto: libertatea.ro


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare